MUĞLA / MİLAS - Semiha Altunkan İlkokulu

Semiha Altunkan İlkokulu

MUĞLA MİLAS AYDINLIKEVLER MAHALLESİ
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler yetiştirmek.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :